Ka Belle Van Sombeke – Homepage

Ka Belle Van Sombeke – een diamant in onze stallen!

Haar afkomst reikt terug tot de legendarische merrie La Belle Van Sombeke en dit zowel langs moeders- als vaderszijde maar zeker ook langs haar overgrootmoeder nl. Narcotique de Muze II (spr. 1.60m). Narcotique de Muze II heeft 23 nakomelingen waarvan vijf (spr. 1.60m), drie (spr. 1.45m), vier (spr. 1.40m) en twee (spr. 1.35m). Dit zijn allemaal zeer uitzonderlijke prestaties.

Haar moeder Fa Belle Van Sombeke (spr. 1.50m) is een dochter van de alombekende Querlybet Hero (spr. 1.60m).

De vader van Ka Belle Van Sombeke is Taran de la Pomme. Hij sprong tot 1.60m met onder meer Kevin Staut en dat mag niet verbazen gezien zijn unieke genen. Taran de la Pomme is immers de halfbroer van de tophengsten Glock’s London en Golden Hawk. Zijn moeder – de befaamde GP-merrie Ta Belle Van Sombeke  (een topsport & topfokmerrie) – sprong met Jos Lansink 1.60m én zijn vader is dan ook de gekende Chin Chin-zoon Tolano van ’t Riethof (spr. 1.60m).

De nakomelingen van Taran de la Pomme blinken niet uit in kwantiteit maar wel in kwaliteit. Tot op heden springen een heel aantal van zijn nakomelingen op het hoogste niveau. Denk bv. aan Tristan Horta Z met Virginie Thonon, Caipiranja met Tiffany Foster, Dalila de la Pomme met Evelina Tovek en Chin Hin d’Hyrencourt met Beezie Madden.

Haar grootmoeder (langs moederszijde) is Walkure Van Sombeke (spr. 1.60m), een dochter van Mr. Blue (spr. 1.60m).

Haar overgrootmoeder (langs moederszijde) is La Belle Van Sombeke. Zij heeft elf nakomelingen waarvan drie (spr. 1.60m), één (spr. 1.45m), één (spr. 1.30m) en nog één die 1.20m springt.

Haar overgrootmoeder (langs vaderszijde) nl. Knappe Van Heyvelde had acht nakomelingen waarvan er twee 1.60m springen.

Kortom gans haar afstamming is een familie met een ongekend pedigree.

Geboortejaar: 2010
Geslacht: Merrie
Kleur: Schimmel
Stamboek: AES

Palmares:
Gold League 1.30m springen
 
Familie:
Walkure van Sombeke; 1.60m springen met Willem Vermeir
Fa Belle van Sombeke; 1.50m springen met Claire Putters

Taran de la Pomme x Querlybet Hero