Bedankt van de Katten Eeck Z – Homepage

Bedankt VD Katten Eeck komt uit een bewezen en predicaatrijke moederlijn.
Grootmoeder Narona is een ster-merrie, preferent en prestatie en is ook moeder van o.a. het ZZ-springpaard Silvio en van de succesvolle VDL Farona. Afgelopen jaar won zij 3 rubrieken op Spruce Meadows en werd kampioen van de 6-jarige springpaarden in Canada. DE preferent en prestatiemerrie Rebekka, de moeder van Narona, is tevens de moeder van het internationale springpaard Opstalan’s Power. Uit deze moederlijn komen meerdere internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten zoals Torlando, Roadrunner, Uleika en Bon Ami.

Als overgrootvader komen we bij Lux Z.  Hij sprong op Grand Prix niveau en was winnaar van de Triple Crown., Hij is tevens de vader van vele goede springpaarden zoals bijv. Utascha en Tornesch. Lucky Boy xx was één van de best fokkende volbloeden in de rijpaardenfokkerij, vooral in de moederlijn. Hij bracht top-springpaarden als Calypso, Van Gogh etc.

Bedankt haar vader, Bamako de Muze, de superman van Karline de Brabander met ongekende statistieken.
Zelf is hij een zoon van een legendarische vader, Darco, en een al minstens even legendarische moeder, Fragance de Chalus. In de sport heeft hij zich bewezen tot op vijfsterrenniveau onder het zadel van Karline De Brabander en nu lijken zijn oudste nakomelingen de fakkel te gaan overnemen. 

Geboortejaar: 2014
Geslacht: Merrie
Kleur: Bruin
Stamboek: Zangersheide

Palmares:
4 foutloze omlopen Cyclus 5 Years 2019
 
Familie:
Durango VDL ; Hengst KWPN ; 1.55m springen met Lennerd De Boer

Bamako de Muze x VDL Oramé